اطلاعیهصندوق رفاه دانشجوییمعاونت دانشجویی وفرهنگی

اطلاعیه ثبت نام و جدول زمانبندی تسهیلات دانشجویی نیمسال اول ۹۹ – ۹۸ صندوق رفاه دانشجویان

به اطلاع دانشجویان گرامی و متقاضیان وام دانشجویی می رساند؛ ثبت نام وام  دانشجویی در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طبق جدول زمان بندی ذیل آغاز می گردد.

با عنایت به اینکه پرداخت هرگونه تسهیلات دانشجویی منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طبق زمانبندی اعلام شده می باشد، دانشجویان متقاضی وام می بایست به شرح زیر اقدام نمایند:

الف) اگر برای اولین بار متقاضی وام هستید می بایست به کارشناس صندوق رفاه دانشجویی موسسه مراجعه و نسبت به تکمیل فرم ها و ارائه مدارک مربوطه اقدام نمایید.

ب) اگر قبلا وام گیرنده بودید، گزینه “ورود به پرتال فاز ۲” را انتخاب نمایید و با کد کاربری و  کلمه عبور که هر دو کد ملی با خط تیره می باشد، وارد سیستم شده و از قسمت درخواست وام، نوع وام خود را انتخاب کرده و تایید نهایی نمایید.

توجه: تاییدیه ثبت وام، بلافاصله پس از ثبت درخواست نوع وام به دانشجویان، بصورت پیامک اعلام خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید اینجا کلیک نمایید.