اطلاعیهمعاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون)

« به نام آنکه جان را فکرت آموخت »

سپاس خداوندی را  که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرموده و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود. آغاز سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به شما عزیزان صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال دستیابی به مدارج علمی، دینی و اخلاقی توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانیم.

* جهت اطلاع شما عزیزان ، به آگاهی می رساند ثبت نام حضوری از پذیرفته شدگان طبق برنامه زمان بندی از روز چهارشنبه ۱۳۹۸/۰۷/۱۰ لغایت شنبه ۱۳۹۸/۰۷/۱۳ انجام می شود، لذا ضروری است فقط در روزهای مشخص شده مراجعه نمایید.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

۱- اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه (۲سری)

۲- اصل و تصویرکارت ملی (پشت و رو) (۲سری)

۳- عکس ۴*۳ ، ۶ قطعه و برای مشمولین نظام وظیفه ۱۲ قطعه (پشت نویسی شود)

۴- اصل ریز نمرات مقطع متوسطه (دیپلم) و پیش دانشگاهی به همراه یک برگ تصویر آن

۵- اصل گواهینامه پایان دوره تحصیلات مقطع متوسطه (دیپلم) و پیش دانشگاهی به همراه یک برگ تصویر آن

۶- فرم ۶۰۲ (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه‌های دهم تا دوازدهم) قابل دریافت از دبیرستان محل تحصیل با مهر و امضای مدیر یا معاون اجرایی دبیرستان ویژه نظام آموزشی جدید (3-3-6)

۷- رسید پستی تاییدیه تحصیلی مقطع متوسطه

۸- اصل کارت پایان خدمت یا معافیت و یا برگه معافیت تحصیلی همراه با تصویر آن (مخصوص آقایان)

۹- اصل فرم انصراف از تحصیل دانشجویان اخراجی آموزشی و یا انصرافی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی

۱۰-اصل و یا گواهی مدرک دوره کاردانی (فوق دیپلم) ویژه دارندگان‌ مدرک کاردانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی

۱۱-اصل‌ و کپی دفترچه بیمه (در صورت دارا بودن) اعم از خدمات درمانی، تأمین اجتماعی، ارتش و…

۱۲- واریز علی الحساب مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال بابت شهریه انتخاب واحد

تبصره ‌۱- کلیه پذیرفته‌شدگان می‌بایست حداکثر تا تاریخ ۹۸/۰۶/۳۱ دارای مدرک دیپلم نظام‌ قدیم آموزش متوسطه، پیش‌دانشگاهی نظام آموزشی سالی واحدی یا ترمی واحدی، دیپلم نظام آموزشی جدید (نظام آموزشی ۳-۳-۶) و یا مدرک  کاردانی (فوق‌ دیپلم) باشند. بدیهی است در غیر اینصورت مجاز به ثبت‌نام نخواهند بود.

تبصره ۲ – با توجه به مصوبه جلسه مورخ ۹۷/۱۰/۱۲ شورای سنجش و پذیرش دانشجو پذیرفته‌شدگان لازم است در زمان مراجعه به موسسه محل قبولی مبلغ ۲۷۵٫۰۰۰ (دویست و هفتاد و پنج هزار) ریال بایت هزینه ثبت‌نام در این مرحله به موسسه محل قبولی پرداخت نمایند. پذیرفته شدگان در موسسه آموزش عالی گلستان با توجه به مصوبه هیأت رئیسه محترم موسسه از پرداخت این مبلغ  معاف   می باشند.