اطلاعیهمعاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی

اطلاعیه مهم امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۹-۹۸

بدینوسیله مصوبات شورای آموزشی موسسه در خصوص شیوه برگزاری امتحانات پایان ترم به شرح ذیل اعلام می گردد:

۱- امتحانات پایان ترم با دو هفته تاُخیر از تاریخ ۹۹/۴/۷ به صورت حضوری و با در نظر گرفتن فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی در محل موسسه برگزار می‌گردد.

۲- دریافت کارت ورود به جلسه دانشجویان در سامانه آموزشی موسسه از تاریخ ۹۹/۳/۲۷ امکان پذیر می باشد. لذا دانشجویان پس از تسویه حساب مالی شهریه خود، نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه امتحان اقدام نموده و پس از آن به امور مالی موسسه جهت اخذ مهر امور مالی ، مراجعه نمایند.

۳- با توجه به تغییر در روز و ساعت برگزاری امتحانات، دانشجویان لازم است پس از دریافت کارت ورود به جلسه، به زمان و ساعت امتحان دروس خود دقت نموده و در زمان مشخص شده در جلسه امتحان حضور یابند. لذا در غیر اینصورت هیچگونه عذری از دانشجویان در صورت عدم حضور در جلسه امتحان به دلیل تغییر زمان، مورد قبول نخواهد بود.

۴- نظر به مشکل بوجود آمده و شیوع بیماری کرونا و با توجه به اینکه امتحانات بصورت حضوری و در محل موسسه و با در نظر گرفتن فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می گردد، لذا حضور دانشجویان در جلسه امتحان بدون استفاده از ماسک و دستکش ممنوع می باشد .

۵- دانشجویان گرامی جهت اطلاع کلیه دانشجویان از نکات قید شده ، به همکلاسی ها و دانشجویان دیگر اطلاع رسانی نمایند.

ستاد امتحانات موسسه آموزش عالی گلستان