اطلاعیهمعاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی

اطلاعیه پذیرش دانشجو صرفاًبر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری مهرماه سال ۱۳۹۸

پیرو اطلاعیه مورخ ۹۷/۱۰/۱۳ و همچنین انتشار دفترچه راهنمای ثبت‌نام در تاریخ ۹۷/۱۱/۱۷ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور، بدین وسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و انتخاب رشته برای شرکت در پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی آزمون سراسری مهر ماه سال ۱۳۹۸موضوع قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مصوب ۹۲/۰۶/۱۰ مجلس محترم شورای اسلامی و مصوبات پانزدهمین و شانزدهمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مورخ ۸ و ۱۲ دی‌ماه ۱۳۹۷ می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته برای گزینش در رشته‌های تحصیلی که پذیرش در آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) صورت می‌پذیرد منحصراً به صورت اینترنتی از روز دوشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۲۰ آغاز و در روز چهارشنبه مورخ ۹۸/۰۶/۰۶ پایان می‌پذیرد.

دفترچه راهنمای ثبت‌نام و جدول کدرشته محل های مربوط به پذیرش فوق از تاریخ ۹۷/۱۱/۱۷ بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش قرار گرفته است. لذا کلیه داوطلبان و متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج دفترچه راهنمای مربوط برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در روزهای فوق به پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی: www.sanjesh.org و یا لینک زیر مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرم انتخاب رشته (حداکثر ۱۰۰ کدرشته) به روش اینترنتی، اقدام نمایند.

رشته های پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی در مؤسسه آموزش عالی گلستان در مهر ماه ۱۳۹۸

کد رشته محل عنوان مقطع دوره محل تحصیل جنسیت پذیرش
۱۸۷۶۴ مهندسی عمران کارشناسی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۶۵ باستان شناسی کارشناسی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۶۶ حسابداری کارشناسی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۶۷ زبان و ادبیات فارسی کارشناسی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۶۸ مدیریت امور بانکی کارشناسی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۶۹ مدیریت بازرگانی کارشناسی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۷۰ مدیریت صنعتی کارشناسی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۷۱ کاردانی امور بانکی کاردانی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۷۲ کاردانی حسابداری کاردانی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۷۳ ارتباط تصویری کارشناسی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۷۴ مرمت بناهای تاریخی کارشناسی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد
۱۸۷۷۵ کاردانی باستان شناسی کاردانی غیر انتفاعی گلستان|گرگان زن-مرد

تکالیف‌، مدارک لازم و مراحل ثبت‌نام اینترنتی

داوطلب‌ متقاضی‌ شرکت‌ در پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) باید یکایک‌ اقدامات‌ زیر را به‌ موقع‌ و در مهلت‌ مقرر انجام‌ دهد:

۱- مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو در پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور. (اینجا کلیک کنید)

۲- دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان و مطالعه آن. دانلود

۳- تهیه فایل عکس اسکن شده داوطلب بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام.

۴- ثبت‌نام وانتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (۹۷/۱۲/۲۰ لغایت ۹۸/۰۶/۰۶).

تذکرات لازم:

۱- اخذ دیپلم نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ حداکثر تا تاریخ ۹۸/۰۵/۳۱، دارا بودن مدرک پیش‌دانشگاهی و یا اخذ مدرک پیش‌دانشگاهی حداکثر تا تاریخ ۹۸/۰۶/۳۱ و یا دارا بودن دیپلم نظام قدیم و یا مدرک کاردانی (با تاریخ اخذ حداکثر تا ۹۸/۰۶/۳۱) برای کلیه داوطلبان الزامی است.

۲- دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که فاقد مدرک پیش دانشگاهی و یا مدرک کاردانی می باشند حق ثبت نام و شرکت در این مرحله را ندارند و در صورت ثبت نام و انتخاب رشته بعنوان متخلف شناخته شده و برابر ضوابط با آنان برخورد خواهد شد.

۳- نظر به اینکه گزینش دانشجو در این مرحله بر اساس سوابق تحصیل (معدل کتبی دیپلم)، صورت خواهد گرفت؛ لذا کلیه متقاضیان (دیپلمه های نظام آموزشی ۳-۳-۶ ، نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی، نظام قدیم چهارساله دبیرستان و همچنین دیپلمه های فنی و حرفه ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی می باشند) بایستی معدل کل و یا معدل کتبی خود را بصورت صحیح در تقاضانامه ثبت‌نام اینترنتی درج نمایند. داوطلبان توجه داشته باشند در صورت مغایرت معدل کل و یا معدل کتبی واقعی با معدل کل و یا معدل کتبی اعلام شده در تقاضانامه ثبت نامی، از ثبت‌نام پذیرفته شدگان ممانعت بعمل آمده و قبولی آنها لغو می گردد.

تبصره۱: داوطلبان نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ پس از ثبت نام در این مرحله از پذیرش لازم است، پس از دریافت مدرک دیپلم حداکثر تا تاریخ ۹۸/۰۵/۳۱، با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به درج معدل کتبی دیپلم خود در تقاضانامه ثبت نامی اقدام نمایند.

تبصره۲: داوطلبان دیپلم فنی و حرفه ای و یا کاردانش نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ و دیپلمه های فنی و حرفه ای و کاردانش نظام قدیم هنرستان که دارای مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی می باشند و فاقد معدل کتبی دیپلم هستند، بایستی معدل کل دیپلم متوسطه خود را عیناً در بند ۱۶ تقاضانامه اینترنتی ثبت نام درج نمایند.

ضمناً داوطلبان گرامی می‌توانند سؤالات خود را با کارشناسان آموزش موسسه با شماره‌ تلفن ۴۳-۰۱۷۳۲۶۲۷۳۴۰ داخلی ۱۰۱ در میان بگذارند و یا در ساعات اداری به موسسه آموزش عالی گلستان بصورت حضوری مراجعه فرمایند.