اطلاعیهمعاونت دانشجویی وفرهنگی

اطلاعیه کارگاه تخصصی هنرهای نمایشی موسسه آموزش عالی گلستان

امور فرهنگی و فوق برنامه موسسه آموزش عالی گلستان در نظر دارد دوره تخصصی هنرهای نمایشی را ویژه دانشجویان موسسه برگزار نماید. علاقه مندان جهت ثبت نام و شرکت در این کارگاه تخصصی به امور فرهنگی نزد آقای عباس ارباب مجنی مراجعه نمایند.

مدرس دوره : استاد رشید نصیری دانش آموخته ادبیات نمایشی از سوره شیراز
– سابقه تدریس و برگزاری کارگاه های تخصصی تئاتر در چندین استان با بیش از بیست سال
– برگزاری کارگاه های تخصصی بیو مکانیک – تاتر خلاق – فن بیان و سخنوری
– مدرس تئاتر در دانشگاه پیام نور بندرگز سال ۸۹
– داور جشنوار تئاتر دانشجویی استان گلستان و چندین جشنواره تئاتر استانی و منطقه ای
– دوره دیده در چندین کارگاه های تخصصی تهران زیر نظر بهترین اساتید تئاتر ایران (دکتر قطب الدین صادقی – دکتر محمود عزیزی – دکتر فرشید ابراهیمیان – اکبر زنجان پور – فرشید زارعی فرد – سهراب سلیمی – علیرضا خمسه و …)

قابل ذکر است پس از پایان دوره کارگاه تخصصی، ضمن ارائه گواهی پایان دوره، از بین عزیزان شرکت کننده برای تولید اثری نمایشی جهت حضور در جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی انتخاب خواهند شد.