اخبار موسسهاطلاعیه
موضوعات داغ

مراسم تودیع و معارفه مدیر حراست موسسه آموزش عالی گلستان برگزار شد

مراسم تودیع و معارفه مدیر حراست موسسه آموزش عالی گلستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی گلستان، آیین تودیع و معارفه مدیر حراست موسسه، با حضور دکتر تورنگی ریاست موسسه، آقای باقری نماینده مرکز حراست وزارت عتف در امور حراستی موسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی استان گلستان، اعضای هیات رئیسه و جمعی از کارکنان موسسه در روز چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه در سالن جلسات حوزه ریاست موسسه برگزار شد.

در این مراسم با اهدای لوح و هدایایی از زحمات آقای کمیل پرناک، مدیر سابق حراست موسسه آموزش عالی گلستان تقدیر و تشکر شد و آقای ابراهیم تازیکی شمس آبادی نیز به عنوان سرپرست جدید حراست موسسه منصوب و حکم ایشان ابلاغ گردید.

شایان ذکر است آقای کمیل پرناک نیز طی حکمی از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی موسسه به سمت کارشناس مسئول امور رایانه، دانشجویی و فرهنگی موسسه منصوب گردید.