اخبار موسسه

پیام تبریک رئیس موسسه به مناسبت عید نوروز و آغاز سال جدید

بوی جان می آید اینک از نفس های بهار

فرا رسیدن سال نو را خدمت همکاران ارجمند، اساتید محترم، کارمندان گرامی و دانشجویان عزیز موسسه آموزش عالی گلستان تبریک و تهنیت عرض می کنم. امیدوارم سال جدید سالی سرشار از سلامتی، مهر و دوستی، برکت و امید برای همه شما عزیزان و خانواده محترمتان باشد. تحویل سال نو و آغاز بهار پر طراوت که نشانه ای از قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت است، همیشه نوید بخش افکار نو، اندیشه های پویا و تصمیم های نو برای آینده است؛ آینده ای که همه امیدوارانه به آن چشم دوخته ایم و آرزو می کنیم بهتر و عزتمند تر از گذشته باشد.
در فرهنگ ایرانی-اسلامی ما، بهار بر دو بنیاد استوار می گردد: بهار جسم و بهار جان، بهار جسم با قاعده گردش زمین به دور خورشید و سپری شدن فصول تقویمی تابستان، پاییز و زمستان و اینک بهار رخ می دهد، بهار جان بر بنیاد دانش، حکمت و خرد در نهاد آدمی متجلی و از رهگذر آن روشنی جان هویدا می گردد. بهار دانش را هرگز خزان نیست و به فرموده حکیم روشن روان طوس:

میاسای ز آموختن یک زمان          ز دانش میفکن دل اندر گمان

لذا از اینکه عمر ما در ماهیت علم و فرهنگ سپری می شود شکرگزار به درگاه ایزد منان هستیم. امیدوارم در سال جدید با عزمی جدی تر و با همراهی و همدلی شما گرامیان و با امید به رحمت و حکمت الهی بتوانیم در مسیر توسعه علمی نظام جمهوری اسلامی ایران با شتاب بیشتری گام برداریم.
تندرستی و سرافرازی شما یاران همراه را از درگاه خداوند متعال آرزو میکنم.

دکتر محمدعلی تورنگی
رئیس موسسه