اخبار موسسهمعاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی

پیام تبریک معاونت آموزشی موسسه بمناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

چنین گفت پیغمبر راستگوی        زگهواره تاگور دانش بجوی

((سوگند به قلم و آنچه می نویسد))

باردیگر((فصل مهر)) از راه رسید کتاب نورانی دانش باانگشت تکاپو وتلاش دانشجویان وصاحبان کسب علم وکمال ورق خورد وملائک بال خودرابرای حضور دانشجویان عزیز گسترانیدند.
دانشگاه به عنوان نهادی اجتماعی،فرهنگی،آموزشی،پژوهشی وکارآفرینی وهمچنین کانون تفکر وجوشش فکری درجامعه محسوب می شود بنابراین برای درآمدن به بهشت شکوفایی هاوآرامش ها وبالندگی ها چاره ای جز چنگ زدن به دامن علم ودانش ودانایی نداریم.
امید است مدیران،اساتیدوکارکنان ارجمند و پرتلاش ومتعهد دانشگاه درفراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی،پژوهشی وفرهنگی ودانشجوئی به دانشجویان عزیز موفق باشند.
امیدوارم درسال تحصیلی جدید زمینه تهذیب وخودسازی و علم اندوزی فراهم شود تاباکسب این معارف ونیکی ها انسان هایی خدوم وپاک برای ایران عزیزتربیت شود.
از دانشجویان عزیزانتظار می رودهمواره قدردان زحمات کسانی باشند که در جهت دستیابی به قله های علم ودانش مددیار آنها بودند.
اینجانب این شروع همایون رابه همه دانشگاهیان عزیز اعضای محترم هیأت علمی،کارکنان خدوم وشریف ودانشجویان عزیز تبریک عرض مینمایم.
امیدوارم این شروع جدید،بااهداف وانگیزه های بزرگ،نشاط و پویایی وهمراهی وهمدلی قرین باشد ودرپایان سال به ارتقاء وتعالی هرچه بیشتر مؤسسه آموزش عالی گلستان در همه ابعاد بیانجامد.
درآخر بهروزی ونیک فرجامی وموفقیت را برای همه شما دانشجویان عزیز آرزو می کنم.

معاونت آموزشی مؤسسه گلستان